Steun ons en help Nederland vooruit

Jos Verstegen

Lijsttrekker

Berg en Dal

Als geboren en getogen Berg en Daller ben ik altijd zeer betrokken bij lokale onderwerpen en bereid om mij hier voor in te zetten. Ik ben in diverse maatschappelijke organisaties actief.

Ik was tot 2018 werkzaam als director/CFO bij Synbra Holding bv, een internationaal kunststofverwerkend bedrijf. Ik ben nog steeds actief als partner bij Start Up Nijmegen en participeert in Noviocap bv, een bedrijf actief in de ontwikkeling van medical devices. 

Ik ben sinds 2015 namens D66 actief als carrousel lid en voorzitter.  In die rol zet ik met name mijn expertise op financieel/economisch gebied in voor de gemeente Berg en Dal.

Voor de gemeenteraadsverkiezing van 2022 ben ik gekozen tot lijsttrekker en ga straks met veel energie de verkiezingscampagne in en wil mijn kennis en ervaring in zetten om als D66 een zichtbare bijdrage te leveren aan het besturen van de gemeente Berg en Dal. Voor mij is het belangrijk om samen met het team op basis van de sociaal liberale uitgangspunten van de partij de vraagstukken binnen onze gemeente aan te pakken en in alle kernen oog te hebben voor de leefbaarheid. Ook is het ons doel dat onze inwoners de ruimte krijgen om hun kwaliteiten te laten zien. Dat is niet alleen goed voor die inwoners maar ook voor de ontwikkeling van onze mooie gemeente. D66 Berg en Dal wil hen daarvoor alle kansen bieden”. 

Meer van Jos Verstegen