Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 25 maart 2019

WaterNatuurlijk krijgt extra zetel erbij

WaterNatuurlijk Rivierenland heeft 4 zetels in het Waterschapsbestuur weten te veroveren, één meer dan in de vorige periode. Deze zetel gaat naar een D66-ster uit Nijmegen; Moana van IJsseldijk. Verder neemt Michiel Alexander de Raaf, lid van het Regiobestuur Gelderland, ook een zetel in. De andere 2 zetels worden ingenomen door GroenLinksers; Hennie Roorda uit Nijmegen en Marc Laeven uit Culemborg.

Namens hen en maar zeker ook namens alle andere WaterNatuurlijk kandidaten: bedankt!

De kandidaten die niet verkozen zijn, zullen de 4 vertegenwoordigers scherp houden om onze D66 idealen voor wat betreft Natuur Millieu en Duurzaamheid met verve te verdedigen. Gerhard Boot, uit Beek en fractielid van D66 in de gemeente Berg en Dal, is er daar een van:

“Ook veel dank voor jullie voorkeursstemmen op mij persoonlijk. Maar liefst 394 keer kreeg ik een stem. Daar ben ik heel blij mee. Via mijn kanalen zal ik er alles aan doen om onze D66 belangen voor Berg en Dal uit te dragen. Momenteel lukt mij dat al voor het Wylerbergmeer: een pleidooi voor gezond zwemwater zonder een industriële damwand, maar met kwelwater uit de stuwwal. Ik blijf in het project meedenken.” – Gerhard Boot