Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 maart 2019

Water Natuurlijk!? Gerhard Boot zet zich in voor het waterschap

Als lokale fractie zijn we niet alleen actief in de gemeenteraad, enkele leden zijn ook actief op provinciaal niveau. Zo kun je op carrousellid Gerhard Boot stemmen voor de Waterschapsverkiezingen:
 
“Water Natuurlijk is een partij opgericht door oa Natuurmonumenten en wordt nu gesteund door D66 en GroenLinks. Wij streven naar een duurzaam waterbeheer. Ik ben geen dromer maar drammer. Er was een roep om ingenieurs bij het besturen van de waterschappen: als geohydroloog heb ik die expertise van water in Hoog en Laag Rivierenland. Daarom ben ik graag kandidaat. Met oog voor landschap spring ik niet alleen in de bres voor het behoud van het Wylerbergmeer: geen dempingen, maar ik draag ook oplossingen aan. Ik ben actief in Stg Monument en Landschap, initiatiefnemer van Energiecoöperatie Hoog en Laag en van het Duurzaamheidscafé Berg en Dal. Met voelhoorns midden in het maatschappelijk en politieke leven. Momenteel werk ik aan het Natura2000 project van Wieden Weerribben in Overijssel voor behoud van biodiversiteit door vernatting van het gebied.
Met jouw stem voor mij nr 18 maak ik urgentie van Natuurlijk Water.”
Dus weet je nog niet waar je op moet stemmen voor het Waterschap, stem op Gerhard!