Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 maart 2019

Emile Verstege op de lijst voor de Provinciale Staten verkiezingen

Als lokale fractie zijn we er trots op dat we fractieleden hebben die zich niet alleen inzetten voor de gemeentepolitiek, maar ook op provinciaal niveau actief zijn. Zo kun je op fractielid Emile Verstege (rechts op de foto) stemmen voor de Provinciale Staten verkiezingen komenden woensdag, hij staat op nummer 37:

“Ik ben geboren en opgegroeid in de Ooijpolder en geef ontzettend om dit gebied en haar bewoners. Daarom wil ook ik graag dit gebied vertegenwoordigen in de Staten van Gelderland.¬†Vanzelfsprekend zullen we ons inzetten voor verduurzaming en energietransitie. Daar kunt u de komende jaren veel van onze inzet op verwachten. Maar als bewoner van de grensstreek ken ik de historische verbinding met Duitsland en weet ik hoe belangrijk die is. En ook hoe belangrijk het is om deze verder uit te bouwen. Letterlijk, met betere OV-verbindingen (bus en rails), gezamenlijk werken aan natuur en opwekken van energie. Maar ook in emotionele zin, met het stimuleren van tweetalig onderwijs (Duits en Nederlands), verbindingen en uitwisselingen tussen verenigingen, tussen bedrijven en onderwijs. Er is nog heel veel te doen. Wij willen het oppakken.”